Magasinet Viking Fyrkat Vikingemarked
8. - 9. juli 2017

Vikingemarked ved ringborgen i Hobro - i juli

Hobro er givetvist en af de byer i Danmark, som er mest præget af vikinger - i forhold til byens størrelse. Byen har en af landets bedst bevarede ringborge, og har igennem en årrække haft et velbesøgt vikingemarked ved Sildehagen ved fjorden - og en række arrangementer ved Vikingegården tættere på den store ringborg. Byen er også vært for Fyrkatspillet - et friluftsspil i det rekonstruerede langhus.

Det seneste skud på stammen af vikinge-arrangementer er Fyrkat Vikingemarked, der som noget nyt i 20176 holdes helt oppe ved den egentlige ringborg.

Markedet omfatter blandt andet håndværk, hvor der laves rekonstruktioner af fund fra Fyrkat. Der vil desuden være træningskampe for vikingekrigere, markedsplads samt musik og lege, som alle er velkommen til at deltage i.

Fyrkat Marked holdes i starten af juli:

Lørdag d. 8. og søndag d. 9. juli 2017

Begge dage åbent fra kl. 10 - 17.

Markedet er organiseret af Vikingecenter Fyrkat. Læs evt. mere om markedet på hjemmesiden

Vikingemarked ved Sildehagen
ved Mariager Fjord - i august
Vikingedage på Aggersborg
Landets største ringborg åbner sætter fokus på vikinge-håndværk og historieformidling i slutningen af august. Læs mere
Sebbersund
Vikingelandsbyen i Sebbersund ved Limfjorden har ofte et lille marked i august. Den lille by var i vikingetiden en stor markedsplads og der er blandt andet fundet mange fund, som viser, at kristendommen var fremherskende i området allerede i 800-tallet.
Fyrkat

Fyrkat Vintersolhvervsmarked
Mulighed for at købe julegaver - ved Fyrkats marked i december